Køb online
Vi har samlet nogle af de mest populære grønlandske og danske butikker, som leverer til hele landet, i nedenstående lister.

Listerne er ikke udtømmende, men viser de mest populære netbutikker i Grønland og Danmark som sender via Tusass. Det er selvfølgelig mange andre udenlandske onlinebutikker, som også leverer pakker til Grønland. Vi anbefaler dog alle kunder til, at selv undersøge eller kontakte de forskellige onlinebutikker for at se om de leverer varer til Grønland.

Populære netbutikker i Danmark, som sender til Grønland med Tusass

NB: Overstående lister er kun vejledende. Det vil sige, at det er dit eget ansvar at sikre dig, at netbutikken sender pakker til Grønland. Det er også dit eget ansvar at undersøge om leverandøren er villig til at fjerne den lokale moms, før pakken sendes til Grønland.


Kender du andre netbutikker, som også sender til Grønland, er du velkommen til at kontakte os på marketing@tusass.gl med flere informationer om butikken, da vi opdaterer listerne løbende.

Sådan handler du sikkert på nettet

Hvis du er en af dem, som stadig ikke helt føler sig tryg ved at handle på nettet, så har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du kan handle mest sikkert, når du køber online.

Læs mere

Følg dine pakker med
Track & Trace

Med Track & Trace kan du, både som modtager og afsender, til enhver tid følge med i din pakkes rejse.

Klik her

Kontakt os

Tak for din henvendelse,
du bliver kontaktet indenfor 5 hverdage.
*
*
*
*
*
*
*