Erhvervsløsninger

Uanset størrelsen af din virksomhed, finder vi sammen den bedste løsning, som opfylder din virksomheds behov - både nu og i fremtiden.

Netværksløsning – Design og hardware

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde, så hjælper vi dig med at finde frem til det netværksdesign og de hardwareløsninger, som er bedst egnede til lige præcis din virksomhed.

Kontakt os

Hosting og cloud

Tusass Erhverv tilbyder også hosting af jeres servere i vores Cloud, hvor vi kan garantere det højeste sikkerhedsniveau. Det kan være alt fra ERP-servere, web-servere, arkivservere, Exchange-servere eller servere til andre applikationer.

Vores hosting er ISAE 3402 type-1 godkendt.

Læs mere
Tusass Flow
Ny, enkel og innovativ erhvervstelefoni med fri tale og nem selvbetjening til en fastpris.
Læs mere

Konsulentydelser

Vores erhvervskonsulenter er højt specialiserede og har stor erfaring i at rådgive alt fra enkeltmandsvirksomheder til landets største virksomheder og offentlige organisationer. Ud fra jeres ønsker, kan vi tilbyde skræddersyet rådgivning, driftvaretagelse, projektgennemførsel eller andet, som din virksomhed måtte ønske at indgå samarbejde om.

Kontakt os

Tusass erhverv net

Tusass Erhverv net giver dig mulighed for at binde virksomhedens forskellige afdelinger sammen via lukkede og sikrede forbindelser, hvilket resulterer i den mest stabile og sikre løsning for din virksomhed. Tusass Erhverv net er en IP-netværksløsning, hvor der skabes et lukket, routed netværk for dig. Fordelen ved et routed netværk frem for et switched er bl.a. bedre skalering, traffic engineering, routed redundans og mere optimal routing. Tusass Erhverv net henvender sig især til større virksomheder med flere lokationer.

Læs mere

Internet er livsnerven i moderne virksomheder

Tusass Erhverv leverer stabilt og sikkert internet til din virksomhed. Vælg et flatrate internetabonnement eller mobilt internet, hvis du har brug for forbindelse udenfor kontoret.

Læs mere

Frihed til at koncentrere dig om din virksomhed

Tusass Erhverv tilbyder din virksomhed IT- og telekommunikationsløsninger, der dækker jeres behov. Sammen med dig finder vi frem til den bedste løsning, som styrker din forretning - både nu og i fremtiden.

Læs mere

Erhvervstelefoni

Andre løsninger

 

Kontakt

Tak for din henvendelse, du bliver kontaktet af vores ervhvervsrådgivere indenfor 2-3 hverdage.

title

Du vil blive kontaktet af en af vores erhvervsrådgivere.

*
*
*
*