Erhvervsløsninger

Uanset størrelsen af din virksomhed, finder vi sammen den bedste løsning, som opfylder din virksomheds behov - både nu og i fremtiden.

Netværksløsning – Design og hardware

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde, så hjælper vi dig med at finde frem til det netværksdesign og de hardwareløsninger, som er bedst egnede til lige præcis din virksomhed.

Hosting og cloud

Tusass Erhverv tilbyder også hosting af jeres servere i vores Cloud, hvor vi kan garantere det højeste sikkerhedsniveau. Det kan være alt fra ERP-servere, web-servere, arkivservere, Exchange-servere eller servere til andre applikationer.

Læs mere
Tusass Flow
Enkel og innovativ erhvervstelefoni med fri tale og nem selvbetjening til en fast månedlig pris.
Læs mere

IT-services

Tusass Erhverv sørger for daglig drift af standard softwareløsninger, bl.a. til administration af adgange og rettigheder i jeres systemer.

Læs mere

Netværk

Netværk giver dig mulighed for at binde virksomhedens forskellige afdelinger sammen via prioriterede og lukkede netværksforbindelser, hvilket resulterer i den mest stabile og sikre løsning for din virksomhed. Netværk er en IP-netværksløsning, hvor der skabes et lukket, routed netværk for dig. Netværk henvender sig især til større virksomheder med flere lokationer.

Læs mere

Konsulentydelser

Vores erhvervskonsulenter er højt specialiserede og har stor erfaring i at rådgive alt fra enkeltmandsvirksomheder til landets største virksomheder og offentlige organisationer. Ud fra jeres ønsker, kan vi tilbyde skræddersyet rådgivning, driftvaretagelse, projektgennemførsel eller andet, som din virksomhed måtte ønske at indgå samarbejde om.

Erhvervstelefoni

Andre løsninger

Internet til erhvervslivet

Tusass Erhverv leverer stabilt og sikkert internet til din virksomhed. Vælg et flatrate internetabonnement eller mobilt internet, hvis du har brug for forbindelse udenfor kontoret.

Læs mere

Stærke mobilabonnementer til erhvervslivet

Vælg det erhvervsabonnement, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Vil du vide mere?

Kontakt Tusass Erhverv i dag ved at ringe til 80 80 90, skrive til business@tusass.gl eller trykke på "Kontakt mig" og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

 

Kontakt

Tak for din henvendelse, du bliver kontaktet af vores ervhvervsrådgivere indenfor 5 hverdage.

Du vil blive kontaktet af en af vores erhvervsrådgivere.

*
*
*
*
*

Kontakt os

Tak for din henvendelse,
du bliver kontaktet indenfor 5 hverdage.
*
*
*
*
*
*
*