Netværk

Netværk giver dig mulighed for at binde virksomhedens forskellige afdelinger sammen via prioriterede og lukkede netværksforbindelser, hvilket resulterer i den mest stabile og sikre løsning for din virksomhed. Netværk er en IP-netværksløsning, hvor der skabes et lukket, routed netværk for dig.

Netværk henvender sig især til større virksomheder med flere lokationer. Tusass Erhverv leverer WAN-forbindelser til din virksomhed og binder således jeres forskellige enheder sammen i et samlet netværk i en eller flere netværksskyer. Tusass Erhverv sikrer netværksdesignet og valget af hardwareprodukter i samarbejde med jer eller i overensstemmelse med jer, for at sikre den bedst mulige løsning.

Det anbefalede klassiske netværksdesign er et WAN-netværk i en eller flere MPLS-sky med én stor internetforbindelse som ’internet break out’ tilknyttet en firewall. WAN-forbindelserne leveres med en WAN IP-router med indbygget modem, som konfigureres af Tusass Erhvervs netværkskonsulenter ud fra det aftalte netværksdesign.

Tusass Erhverv sørger for løbende drift og vedligehold af WAN-netværket som en managed netværksløsning, herunder firmwareopdateringer og opsætning af overvågning på hver WAN IP-router, for at sikre hurtig reaktion ved nedsat performance eller en afbrudt forbindelse. Dette vil sikre en så høj oppetid som mulig på hver WAN-forbindelse.

Netværksdrift

Tusass Erhverv yder daglig netværksdrift af din organisations LAN og WLAN. Løsningen leveres som en del af IT-infrastrukturen, hostingaftalen, eller som en separat tjeneste til organisationen. Tusass administrerer også jeres firewall-løsninger som en del af løsningen.

Tusass aftaler netværksdesignet og vælger hardware i samarbejde med kunden for at sikre den bedst mulige løsning. Tusass konfigurerer alle netværksenheder og sikrer implementering af udstyr, daglig drift og vedligehold, samt firmwareopdateringer.

Firewall

Det optimale ’firewall set up’ øger sikkerheden, og sikrer dit firmas beskyttelse mod udefrakommende aktiviteter, samt giver muligheden for at vælge hvad der skal kunne tilgå netværket og hvad som skal filtreres fra. Der kan oprettes flere niveauer af filtreringer i en firewall alt efter dit firmas behov.

Hosting og cloud

Tusass Erhverv tilbyder hosting af jeres servere i vores Cloud, hvor vi kan garantere det højeste sikkerhedsniveau. Det kan være alt fra ERP-servere, web-servere, arkivservere, Exchange-servere eller servere til andre applikationer.

Læs mere

Erhvervstelefoni

Tusass Erhverv leverer erhvervstelefoni som et cloud-baseret produkt, som hostes 100% af Tusass Erhverv. Tusass har således ansvaret for support og vedligehold på de kundevendte enheder, samt brugersupport på telefonisystemet.

Vil du vide mere?

Kontakt Tusass Erhverv i dag ved at ringe til 80 80 90, skrive til business@tusass.gl eller trykke på "Kontakt mig" og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Kontakt

Tak for din henvendelse, du bliver kontaktet af vores ervhvervsrådgivere indenfor 5 hverdage.

Du vil blive kontaktet af en af vores erhvervsrådgivere.

*
*
*
*
*

Kontakt os

Tak for din henvendelse,
du bliver kontaktet indenfor 5 hverdage.
*
*
*
*
*
*
*