Tele-Post skifter navn til Tusass
Vi bringer verden tættere på – og os tættere på hinanden.

Virksomhedsnavnet Tele-Post
er nu historie

Fra nu af hedder den samlede tele- og postvirksomhed Tusass

Tusass er ikke et ukendt navn i virksomhedens historie. Navnet blev først introduceret for 20 år siden som en taletidstjeneste. De seneste år har kunderne lært andre tjenester med samme navn at kende. Tusass mobil, Tusass internet, Tusass Erhverv, Tusass i udlandet og Tusass til børn. Nu skal hele virksomheden bære navnet Tusass.

”Værdierne i vores nuværende Tusass tjenester betyder, at de er enkle, gennemskuelige og kundevenlige. Nu ønsker vi at omsætte det til hele organisationen, hvorfor vi får dette nye og mere tidssvarende navn.” siger Stine Bosse, bestyrelsesformand i Tusass og understreger: “I dag forventer vi at have adgang til hele verdens informationer, varer, produkter, tjenester og oplevelser med et klik. Den afstand, som før blev målt i kilometer, bliver nu målt i dage, minutter, sekunder og millisekunder.“

Tusass gør dette muligt: Det netværk, som vi alle tager for givet, kan vi nærmest ikke kan leve uden i dag. Vi skaber nærvær trods afstand.

Kristian Reinert Davidsen, CEO i Tusass, tilføjer: ”Tusass er et godt grønlandsk ord, som er nemt at sige og huske, både herhjemme og i udlandet. Det er et navn, som vi alle kender, som nu får en ny og bredere betydning.”

Ny epoke og strategi

Det nye brand markerer starten på en ny epoke med mange spændende planer for Tusass med fokus på Grønlands digitale fremtid.

Tusass har en klar strategi frem til 2024, der bl.a. er centreret omkring, at virksomheden er til for hele landet, og at alle, der ønsker det, skal med i den digitale udvikling.

Administrerende direktør i Tusass, Kristian Reinert Davidsen, siger: ”Tusass kommer til at fokusere på et stærkere netværk og bedre kundeoplevelser, når det kommer til både kommunikation og logistik. I fremtiden vil tilgangen med løbende produktforbedringer og prisnedsættelser fortsætte.”

”Derudover vil bæredygtighed og sikkerhed være i centrum, både ift. investeringer og i dagligdagen hos Tusass, hvor vi arbejder med at bringe verden tættere på os – og os tættere på hinanden.” Slutter bestyrelsesformanden Stine Bosse i Tusass.

Det er ikke første gang, at virksomheden skifter navn. Tusass er det 20. navn, som virksomheden, der har rødder omkring 150 år tilbage i tiden, er blevet kaldt. I den kommende tid vil virksomhedens logo og navneskilte løbende blive udskiftet.

Tusass film

Se vores film om, hvordan Tusass bringer verden tættere på – og os tættere på hinanden.

Tusass' historie

Se historien om hvordan vi skabte forbindelser mellem hinanden.

Børneabonnement

Tusass tilbyder børn og unge mellem 5 og 17 år et særligt billigt mobilabonnement.

Børneabonnementet indeholder fri tale og sms samt 1 GB data, og koster kun 89 kr./md.

Det er også muligt at tilkøbe ekstra data.

Læs mere

Mobil

Vælg det mobilabonnement, som passer til dig.

For 499,- og opefter får du også Tusass i udlandet, så du kan bruge dit grønlandske nummer i udlandet, uden at det koster ekstra.

Læs mere

Internet

Med flatrate internet får du ingen uventede regninger, ingen binding og ingen gebyrer.

Du skal blot vælge, hvilken hastighed, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Kontakt

Tak for din henvendelse, du bliver kontaktet af vores ervhvervsrådgivere indenfor 2-3 hverdage.

title

Du vil blive kontaktet af en af vores erhvervsrådgivere.

*
*
*
*