Politik for databehandling i forbindelse med ansøgning

Når du søger et job ved Tusass, indhenter vi nogle oplysninger om dig i processen. Det sker enten ved at du uploader oplysningerne via vores hjemmeside, eller via et rekrutteringsbureau. De oplysninger du sender, omfatter: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, CV og ansøgning (samt indholdet af dette), fødselsdato og eksamenspapirer. Vi kan, i nogle tilfælde, også behandle oplysninger i forbindelse med personlighedstest. Alle oplysninger der indsamles behandles fortroligt og videregives ikke til tredjeparter.

I rekrutteringsprocessen behandler vi ingen særligt følsomme oplysninger om dig, og beder dig overstrege CPR-numre på fx eksamensbeviser, da denne oplysning ikke er relevant for rekrutteringsforløbet.

Vi indsamler disse oplysninger for at vurdere dig i forhold til den stilling du søger. Behandlingen finder sted på grundlag af artikel 6.1, litra a, 6.1, litra b, artikel 6.1, litra f i databeskyttelsesforordningen, alt efter hvilke oplysninger det drejer sig om.
I nogle tilfælde vurderer vi, at din profil er et bedre match til en anden opslået stilling, end den der er søgt. I disse tilfælde, sendes din ansøgning videre til lederen for den afdeling, hvor den relevante stilling er ledig.

I nogle tilfælde anvender Tusass Google og sociale medier i forbindelse med rekrutteringen. Dette gøres ikke systematisk, men kun i nogle tilfælde, hvis din profil findes relevant til den specifikke stilling. Her anvendes GDPR artikel 6, stk. 1, litra f), som retsgrundlag. Disse oplysninger gemmes ikke, hverken før, under, eller efter ansættelse.

Dine oplysninger opbevares indtil at den gældende stilling er besat. Bliver du ansat, så overgår oplysningerne til vores personalesystem. Hvis du får afslag, så opbevarer vi dine oplysninger i op til 6 måneder, hvis du har givet samtykke til dette. Herefter slettes alle dine oplysninger.

Du har altid ret til at henvende dig, og bede os om at få at vide hvilke oplysninger vi har om dig, at få rettet dine oplysninger eller slettet dem helt.
Du kan også altid tilbagetrække dit samtykke, modsætte dig behandlingen af dine oplysninger, eller klage til datatilsynet, hvis du ikke synes Tusass har overholdt dine rettigheder. Dog kan der, i nogle tilfælde, være betingelser, der skal være overholdt, eller begrænsninger i forbindelse med disse rettigheder.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, og hvordan Tusass behandler dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores persondataansvarlige, Josefine Andreasen, på privacy@tusass.gl.

Kontakt os

Tak for din henvendelse,
du bliver kontaktet indenfor 5 hverdage.
*
*
*
*
*
*
*