Bliv elev hos os

Er du engageret, nysgerrig og har mod på at arbejde på lige fod med dine kolleger, samtidig med at du lærer dit fag, så er du måske vores kommende elev eller studiepraktikant.

I Tusass er det vores ambition at være en af de bedste lærepladser i Grønland. Det er vi, fordi vi sikrer os, at din hverdag som elev eller studiepraktikant i Tusass understøtter dit skole-/studieforløb, samtidig med at vi forbereder dig til livet som færdiguddannet på arbejdsmarkedet. Du får udfordringer og plads til at udvikle dig som praktikant i Tusass. Du skal derfor også forvente, at vi stiller krav til dig som elev/studiepraktikant.

Elevplads

Vi tilbyder elev- og praktikpladser indenfor følgende uddannelsesretninger:

  • Alle byer med en Tusass Butik: TNI Butik

  • Tasiilaq: TNI Administration

  • Nuuk: AU Økonomi & Ressourcestyring, AU International Handel & Markedsføring, AU Transport & Logistik og DatateknikElektronik-fagteknik

Aktuelle elevopslag kan du finde her

Er der ingen aktuelle elevopslag, er du velkommen til at uploade en uopfordret elevansøgning. Husk at skrive, hvilken by og uddannelsesretning, der er tale om.

Tilsagn om læreplads er betinget af optagelse på dit studie.

En hverdag som marketings parktikant i Tusass

Se hvad vi kan tilbyde dig som marketings parktikant i Tusass

Er du vores næste eletronikfag-teknikerelev?

Se hvad vi kan tilbyde dig i denne video, hvis du får en praktikplads hos os.

Verdensmål 4:
Kvalitetsuddannelse
Vi vil gerne styrke næste generation med digitale kompetencer. Vi vil gerne bidrage med effektive og relevante læringsresultater der styrker børn & unges faglighed.
Verdensmål 7:
Bæredygtig energi
Vi vil gennem grønne energiløsninger på vores sites, sikre robust infrastruktur og bidrage til introduktion af miljøvenlige teknologier i Grønland.
Verdensmål 9:
Industri, Innovation og Infrastruktur
Vi vil udvikle en sikker og pålidelig infrastruktur til alle borgere i Grønland, og har en ambition om at give internet til alle borgere i samfundet, der ønsker det.
Verdensmål 17:
Partnerskaber for handling
Vi vil gerne etablere stærke partnerskaber for at sikre en fælles bæredygtig udvikling.

Verdensmålene som pejlemærker

De yngre generationer går forrest i den digitale udvikling. Derfor vil Tusass arbejde med fokus på at skabe digitale muligheder og kompetencer, for gennem uddannelse at fremtidssikre Tusass såvel som landet.

Tusass sikrer forbindelserne til Grønland, som bringer landet ind i den digitale tidsalder. Den digitale revolution er måske en stille revolution, og vi ved ikke, hvad fremtiden bringer. Én ting er dog sikkert – Vi må lade de yngre generationer gå forrest og arbejde bæredygtigt med ambitiøse mål.

Studiepraktik og specialeforløb

Søger du en praktikvirksomhed, for eksempel i forbindelse med dit ingeniørstudie, og er du interesseret i at prøve kræfter med Tusass? Så kontakt HR-afdelingen på telefon +299 34 12 55. Vi vil gerne høre lidt om dig og dit studie, så vi sikrer os, at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse og samtidig skabe værdi for Tusass.

Derudover hører vi også gerne fra dig, hvis du søger et specialeforløb i samarbejde med en virksomhed. Vi ser samarbejdet med studerende som en mulighed for nye input og idéer, der kan inspirere os og medvirke til at udvikle Tusass. Til gavn for kunder, vores medarbejdere og det grønlandske samfund.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Tak for din henvendelse,
du bliver kontaktet indenfor 5 hverdage.
*
*
*
*
*
*
*