Hvad kan vi hjælpe med?

Benyt søgefeltet eller klik dig frem via menuen nedenfor.

Hvorfor skal jeg skifte modem?

Du skal skifte modem, for det er to forskellige former for internet: DSL-modemmerne er ledningsbaseret, hvor 5G-modemmerne er via signal. Du vil få udleveret et nyt højteknologisk modem, der kan modtage signalet.

Hvad gør jeg med mit nuværende modem?

Den skal du tage med til Tusass butikken, når du skal hente dit nye modem, du kan ikke få udleveret dit nye modem, hvis du ikke har dit nuværende modem med. Det vil stå beskrevet i SMS og e-mail vejledningen med dit ordrenummer, du får ved oprettelse på tusass.gl.

Hvor skal jeg placere mit nye 5G modem?

Den bedste placering er ved vinduet. Du kan prøve dig frem, ved at placere modemmet forskellige steder i dit hjem, og placere den, ud fra hvor du har højeste internet hastighed. Du kan se dit internets hastighed ved at lave en speedtest, som kan gøres på tusass.speedtestcustom.com eller du kan gå på: https://www.tusass.gl/da/speedtest/

Kan jeg nulstille (reset) mit modem?

Ja, det kan du gøre på Orbi app’en eller det gør du ved at holde inde på nulstillingsknappen her:

Hvor kan jeg lave speedtests?

Det kan du gøre på vores hjemmeside, under fanen ’Internet’, så dukker vores speedtest op under ’Tjek din hastighed’ eller du kan gå på: https://www.tusass.gl/da/speedtest/

Hvorfor er der nogle enheder, der ikke kan kobles på modemmet? Og hvor kan jeg gøre det?

Orbi modemmet benytter sig af den nyeste Wi-Fi 6 teknologi, og det er ikke alle enheder, der har teknologien til at modtage det. Derfor skal du koble de enheder på ’Guest WiFi, der er færre restriktioner. Det er gratis at downloade Orbi app’en og at bruge funktionerne.

Hvad er Netgear Armor?

Netgear Armor er en avanceret løsning til cybersikkerhed i flere lag, der ikke kun beskytter dit netværk, men også individuelle enheder. NETGEAR Armor beskytter dine enheder mod virus, spyware, hackere, spam og phishing. Netgear Armor kan købes fra Orbi app´en. 

Hvad er forskellen imellem Orbi app’en og Netgear Armor?

Orbi app’en er en forlængelse af modemmet, den er gratis at downloade og gratis at bruge. 

Netgear Armor er en del af Orbi app’en, hvor du kan tilkøbe dig sikkerhed for dit modem, som beskytter dine enheder mod virus, spyware, hackere, spam og phishing, det er valgfrit, om man vil tilkøbe sig den sikkerhed.

Kontakt

Tak for din henvendelse, du bliver kontaktet af vores ervhvervsrådgivere indenfor 2-3 hverdage.

title

Du vil blive kontaktet af en af vores erhvervsrådgivere.

*
*
*
*